Današnje ponude

Arhiva ponuda

 
Nova ponuda!Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje na Crnom jaju!

NOVO! Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje na Crnom jaju!

Nova ponuda!Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje i samo na Crnom jaju!

NOVO! Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje i samo na Crnom jaju!

Top ponuda!Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju!

NOVO! Trajna vitkost uz svjetski brend! FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 40 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz čak 80% popusta i za samo 1990 kn! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju!

Nova ponuda!Medicinska pedikura s lakiranjem u centru grada! - Uredite svoja stopala i ukrasite ih lakom po izboru u studiju Golden Beauty

NOVO! Medicinska pedikura s lakiranjem u centru grada! - Uredite svoja stopala i ukrasite ih lakom po izboru u studiju Golden Beauty

Nova ponuda!5 ručnih anticelulitnih masaža u centru grada! - Odnesite pobjedu u borbi protiv celulita uz vrhunske masaže u studiju Golden Beauty

NOVO! 5 ručnih anticelulitnih masaža u centru grada! - Odnesite pobjedu u borbi protiv celulita uz vrhunske masaže u studiju Golden Beauty

Nova ponuda!Masaža cijelog tijela po izboru! - Odaberite klasičnu, medicinsku ili relaks masažu u trajanju od 60 minuta u salonu Golden Beauty

NOVO! Masaža cijelog tijela po izboru! - Odaberite klasičnu, medicinsku ili relaks masažu u trajanju od 60 minuta u salonu Golden Beauty

Nova ponuda!Dvije masaže leđa u centru grada! - Riješite se napetosti i potpuno uživajte u 30 minutnim masažama u studiju Golden beauty

NOVO! Dvije masaže leđa u centru grada! - Riješite se napetosti i potpuno uživajte u 30 minutnim masažama u studiju Golden beauty

Nova ponuda!Depilacija cijelih nogu i bikini zone voskom u centru grada! - Riješite se dlačica u salonu Golden beauty

NOVO! Depilacija cijelih nogu i bikini zone voskom u centru grada! - Riješite se dlačica u salonu Golden beauty

Nova ponuda!Punjenje auto klime do 500 g u Autopraonici Jimmy za 249 kn! - Pripremite vaše vozilo na tople dane

NOVO! Punjenje auto klime do 500 g u Autopraonici Jimmy za 249 kn! - Pripremite vaše vozilo na tople dane

Nova ponuda!Zamjena, balansiranje i montaža 4 gume! - Za 119 kn stručnjaci iz autopraonice Jimmy će demontirati, montirati, balansirati i postaviti gume na vaše vozilo

NOVO! Zamjena, balansiranje i montaža 4 gume! - Za 119 kn stručnjaci iz autopraonice Jimmy će demontirati, montirati, balansirati i postaviti gume na vaše vozilo

Nova ponuda!Strojno poliranje farova 3M opremom! - Poliranje farova vašeg automobila u Autopraonici Jimmy koje će povećati sigurnost vožnje

NOVO! Strojno poliranje farova 3M opremom! - Poliranje farova vašeg automobila u Autopraonici Jimmy koje će povećati sigurnost vožnje

Nova ponuda!Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Nord mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Galeb!

NOVO! Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Nord mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Galeb!

Nova ponuda!Putovanje ljepotama Gorskog kotara! S Autoturist Parkom upoznajte posebni geomorfološki rezervat Zeleni vir i Vražji prolaz u jednodnevnom izletu s prijevozom iz Zagreba za 129 kn/osobi!

NOVO! Putovanje ljepotama Gorskog kotara! S Autoturist Parkom upoznajte posebni geomorfološki rezervat Zeleni vir i Vražji prolaz u jednodnevnom izletu s prijevozom iz Zagreba za 129 kn/osobi!

Nova ponuda!Srpanj u prekrasnoj uvali Pokrivenik na sjevernoj obali Hvara na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u obiteljskom hotelu Timun za 2 osobe...već od 1248 kn!

NOVO! Srpanj u prekrasnoj uvali Pokrivenik na sjevernoj obali Hvara na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u obiteljskom hotelu Timun za 2 osobe...već od 1248 kn!

Nova ponuda!Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Nord mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Galeb!

NOVO! Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Nord mobilnoj kućici za do 6 osoba u Kampu Galeb!

Nova ponuda!Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax mobilnoj kućici II. ili III. red za do 8 osoba u Kampu Galeb!

NOVO! Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax mobilnoj kućici II. ili III. red za do 8 osoba u Kampu Galeb!

Nova ponuda!Potaknite kondiciju uz planinarenje na veličanstvenu planinu KLEK i istraživanje OGULINA s Autoturist Parkom! Najbolji aranžman za boravak u prirodi i ogulinskom zavičaju s prijevozom iz Zagreba!

NOVO! Potaknite kondiciju uz planinarenje na veličanstvenu planinu KLEK i istraživanje OGULINA s Autoturist Parkom! Najbolji aranžman za boravak u prirodi i ogulinskom zavičaju s prijevozom iz Zagreba!

Nova ponuda!Špica sezone u popularnom Resortu AMARIN 4* u Rovinju! Ljetovanje uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 3 osobe u Premium apartmanu, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program...

NOVO! Špica sezone u popularnom Resortu AMARIN 4* u Rovinju! Ljetovanje uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 3 osobe u Premium apartmanu, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program...

Nova ponuda!Špica sezone u popularnom Resortu AMARIN 4* u Rovinju! Ljetovanje uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Studio apartmanu, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program...

NOVO! Špica sezone u popularnom Resortu AMARIN 4* u Rovinju! Ljetovanje uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Studio apartmanu, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program...

Nova ponuda!Uhvatite priliku za prekrasan odmor na 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u šarmantnom Hotelu Delfin 3* blizu centra Zadra i opuštanje u wellnessu i na sunčalištu s jacuzzijem...

NOVO! Uhvatite priliku za prekrasan odmor na 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u šarmantnom Hotelu Delfin 3* blizu centra Zadra i opuštanje u wellnessu i na sunčalištu s jacuzzijem...

Nova ponuda!Ljetne ljepote Dalmacije! 8 dana/7 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 2 djece do navršenih 8 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira s bazenom i sunčalištem...

NOVO! Ljetne ljepote Dalmacije! 8 dana/7 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 2 djece do navršenih 8 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira s bazenom i sunčalištem...

Nova ponuda![ŠPICA SEZONE] Luksuzno krstarenje od Splita do Dubrovnika na 8 dana/ 7 noćenja u kabinama broda MS Mama Marija na bazi POLUPANSIONA! Istražite Split, Bol, Korčula, Dubrovnik, Mljet, Vis, Hvar, Split!

NOVO! [ŠPICA SEZONE] Luksuzno krstarenje od Splita do Dubrovnika na 8 dana/ 7 noćenja u kabinama broda MS Mama Marija na bazi POLUPANSIONA! Istražite Split, Bol, Korčula, Dubrovnik, Mljet, Vis, Hvar, Split!

Nova ponuda!Savršen izlet za sve zaljubljenike u prirodu i čari ljekovitih bilja! Autoturist Park vodi Vas 08.08. na imanje Stara žaga u Leskovoj Dragi i kanjon Kamačnik autobusnim prijevozom za 119 kn/osobi!

NOVO! Savršen izlet za sve zaljubljenike u prirodu i čari ljekovitih bilja! Autoturist Park vodi Vas 08.08. na imanje Stara žaga u Leskovoj Dragi i kanjon Kamačnik autobusnim prijevozom za 119 kn/osobi!

Nova ponuda!Ljetne ljepote Dalmacije! Izaberite 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 2 djece do navršenih 8 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira s bazenom i sunčalištem... od 1349 kn!

NOVO! Ljetne ljepote Dalmacije! Izaberite 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 2 djece do navršenih 8 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira s bazenom i sunčalištem... od 1349 kn!

Nova ponuda![ŠPICA SEZONE] Upoznajte šarmantnu povijest Karlobaga i uživajte s obitelji ili prijateljima u ljetu uz 2, 3 ili 7 noćenja u Apartmanima Verica, sve za 4 ili 6 osoba + parking, od samo 749 kn!

NOVO! [ŠPICA SEZONE] Upoznajte šarmantnu povijest Karlobaga i uživajte s obitelji ili prijateljima u ljetu uz 2, 3 ili 7 noćenja u Apartmanima Verica, sve za 4 ili 6 osoba + parking, od samo 749 kn!

Nova ponuda!Wellness ljeto na otoku vitalnosti - Lošinju! Provedite 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Vitality hotelu Punta**** za 2 odrasle osobe uz infinity bazen, masažne slapove,...super cijena!

NOVO! Wellness ljeto na otoku vitalnosti - Lošinju! Provedite 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Vitality hotelu Punta**** za 2 odrasle osobe uz infinity bazen, masažne slapove,...super cijena!

Nova ponuda![NOVO] Ljeto u šarmantnim Vodicama uz pregršt morskih radosti! Sobe Kristina pozivaju Vas na 5 dana/ 4 noćenja za dvije osobe uz uključen parking, od samo 1209 kn!

NOVO! [NOVO] Ljeto u šarmantnim Vodicama uz pregršt morskih radosti! Sobe Kristina pozivaju Vas na 5 dana/ 4 noćenja za dvije osobe uz uključen parking, od samo 1209 kn!

Nova ponuda!Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Premium Whirlpool mobilnoj kućici za do 8 osoba u Kampu Galeb!

NOVO! Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax Premium Whirlpool mobilnoj kućici za do 8 osoba u Kampu Galeb!

Nova ponuda!Ovoga ljeta istražite i upoznajte kameno biserje Mediterana - NP KORNATI! Otisnite se u morsku avanturu s Autoturist Parkom uz autobusni prijevoz iz Zagreba za samo 199 kn/osobi!

NOVO! Ovoga ljeta istražite i upoznajte kameno biserje Mediterana - NP KORNATI! Otisnite se u morsku avanturu s Autoturist Parkom uz autobusni prijevoz iz Zagreba za samo 199 kn/osobi!

Nova ponuda!Vrhunski odmor u srcu Slavonije, tradicionalno ruho u ljetnom izdanju! Zlatni Lug nudi Vam 3 dana/ 2 noćenja s doručkom, sve za dvoje uz korištenje bazena za samo 699 kn! Djeca do 7 g. GRATIS!

NOVO! Vrhunski odmor u srcu Slavonije, tradicionalno ruho u ljetnom izdanju! Zlatni Lug nudi Vam 3 dana/ 2 noćenja s doručkom, sve za dvoje uz korištenje bazena za samo 699 kn! Djeca do 7 g. GRATIS!

Nova ponuda![NOVO!] Smršavite i oblikujte tijelo uz fenomenalan program DIVA FIT od 48 tretmana u Salonu TAJNA LJEPOTE u Zagrebu uz čak 88% popusta + POKLON + extra 100 kn popusta uz KOD: LJEPOTA48

NOVO! [NOVO!] Smršavite i oblikujte tijelo uz fenomenalan program DIVA FIT od 48 tretmana u Salonu TAJNA LJEPOTE u Zagrebu uz čak 88% popusta + POKLON + extra 100 kn popusta uz KOD: LJEPOTA48

Nova ponuda!FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC- počasti sebe i ekipu ludim tematskim vožnjama, interaktivnim putovanjem i dosad neviđenim atrakcijama u regiji za 134 kn! - Cjelodnevna ulaznica za nezaboravne trenutke zabave, uzbuđenja i smijeha, korištenje do 31.7.

NOVO! FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC- počasti sebe i ekipu ludim tematskim vožnjama, interaktivnim putovanjem i dosad neviđenim atrakcijama u regiji za 134 kn! - Cjelodnevna ulaznica za nezaboravne trenutke zabave, uzbuđenja i smijeha, korištenje do 31.7.

Nova ponuda!Pranje, šišanje i fen frizura od strane TOP stilista u Frizerskom salonu & Shopu Tvornica frizura za 119 kn! - Prepustite se u ruke profesionalcima i zablistajte

NOVO! Pranje, šišanje i fen frizura od strane TOP stilista u Frizerskom salonu & Shopu Tvornica frizura za 119 kn! - Prepustite se u ruke profesionalcima i zablistajte

Nova ponuda!Manikura i trajni lak Shellacom u Frizerskom salonu i shopu Tvornica frizura za samo 99 kn! - Njegovani i lijepi nokti koji ne pucaju i ne lome se, a traju do čak 3 tjedna

NOVO! Manikura i trajni lak Shellacom u Frizerskom salonu i shopu Tvornica frizura za samo 99 kn! - Njegovani i lijepi nokti koji ne pucaju i ne lome se, a traju do čak 3 tjedna

Nova ponuda!VODICE - 5, 6 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Nikola 3* od 2.999 kn! - Besplatan WiFi, korištenje od 19.7. do 31.8.

NOVO! VODICE - 5, 6 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Nikola 3* od 2.999 kn! - Besplatan WiFi, korištenje od 19.7. do 31.8.

Nova ponuda!TRSAT i OPATIJA - razgledajte Kapelu zavjetnih darova u najstarijem marijanskom svetištu i očaravajući park Angiolina u biseru Kvarnerskog zaljeva za 129kn! - Jednodnevni izlet s uključenim prijevozom, polazak na Veliku Gospu 15.8.

NOVO! TRSAT i OPATIJA - razgledajte Kapelu zavjetnih darova u najstarijem marijanskom svetištu i očaravajući park Angiolina u biseru Kvarnerskog zaljeva za 129kn! - Jednodnevni izlet s uključenim prijevozom, polazak na Veliku Gospu 15.8.

Nova ponuda!Hotel ReAktiv - Aktivni paket, Zreče, Slovenija - 1.209 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe

NOVO! Hotel ReAktiv - Aktivni paket, Zreče, Slovenija - 1.209 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe

Nova ponuda!AUTO KLIMA - punjenje do 500g - dočekajte nadolazeće tople dane spremni uz Auto servis Turbo Zona za 199 kn! - Omogućite si bezbrižnu i ugodnu vožnju, moguća nadoplata za veću količinu plina

NOVO! AUTO KLIMA - punjenje do 500g - dočekajte nadolazeće tople dane spremni uz Auto servis Turbo Zona za 199 kn! - Omogućite si bezbrižnu i ugodnu vožnju, moguća nadoplata za veću količinu plina

Nova ponuda!MEZOPOTAMIJA - Biseri Jugoistočne Turske, Hoteli 4* već od 6.190 kn - 8 dana / avion / doručak / turistički vodič / VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata

NOVO! MEZOPOTAMIJA - Biseri Jugoistočne Turske, Hoteli 4* već od 6.190 kn - 8 dana / avion / doručak / turistički vodič / VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata

Nova ponuda!Hotel Krim - Odmor na Bledu, Bled, Slovenija - 1.352 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1. dijete do 6,99 godina besplatno), 2x doručak za 2 osobe

NOVO! Hotel Krim - Odmor na Bledu, Bled, Slovenija - 1.352 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1. dijete do 6,99 godina besplatno), 2x doručak za 2 osobe

Nova ponuda!Depilacija šećernom pastom po izboru - brazilka, cijele noge ili bikini zona od 75 kn! - Savršeno glatka koža bez uraslih dlačica i iritacija u novootvorenom salonu "Nail and beauty room"

NOVO! Depilacija šećernom pastom po izboru - brazilka, cijele noge ili bikini zona od 75 kn! - Savršeno glatka koža bez uraslih dlačica i iritacija u novootvorenom salonu "Nail and beauty room"

Nova ponuda!IZBJELJIVANJE ZUBI- posvijetlite zube obje čeljusti najmodernijom metodom na tržištu - Opalescence Boost gelom i zaap lampom za 749 kn! - Sigurna i bezbolna metoda, nekoliko nijansi svjetliji zubi u jednom dolasku, trajnost rezultata do godinu dana

NOVO! IZBJELJIVANJE ZUBI- posvijetlite zube obje čeljusti najmodernijom metodom na tržištu - Opalescence Boost gelom i zaap lampom za 749 kn! - Sigurna i bezbolna metoda, nekoliko nijansi svjetliji zubi u jednom dolasku, trajnost rezultata do godinu dana

Nova ponuda!RABAC - odmor u prirodi uz 2, 3 ili 7 noćenja za 4 - 6 osoba  u prekrasnim mobilnim kućicama Oliva od 844 kn! - + vanjski bazen, dijete do 2 godine gratis smještaj, korištenje 19.9. - 16.10.

NOVO! RABAC - odmor u prirodi uz 2, 3 ili 7 noćenja za 4 - 6 osoba u prekrasnim mobilnim kućicama Oliva od 844 kn! - + vanjski bazen, dijete do 2 godine gratis smještaj, korištenje 19.9. - 16.10.

Nova ponuda!ZIPLINE - adrenalinski park Plitvice, uzbudljivi spust tijekom kojeg ćete poletjeti brzinom preko 70 km/h iznad kanjona rijeke Korane već od 99 kn! - Nakon ludog provoda možete posjetite nacionalni park udaljen samo 3 km od adrenalinskog parka

NOVO! ZIPLINE - adrenalinski park Plitvice, uzbudljivi spust tijekom kojeg ćete poletjeti brzinom preko 70 km/h iznad kanjona rijeke Korane već od 99 kn! - Nakon ludog provoda možete posjetite nacionalni park udaljen samo 3 km od adrenalinskog parka

Nova ponuda!Maderoterapija i Vacuslim 48 - priuštite si tretmane za vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana te poboljšanje izgleda i tonusa kože za 190 kn! - + gratis maderoterapija lica u Kozmetičko-pedikerskom salonu Lady Goga

NOVO! Maderoterapija i Vacuslim 48 - priuštite si tretmane za vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana te poboljšanje izgleda i tonusa kože za 190 kn! - + gratis maderoterapija lica u Kozmetičko-pedikerskom salonu Lady Goga

Nova ponuda!RUSIJA VELIKA TURA - Moskva i St.Peterburg, Hoteli Gamma 3* i Azimut 4* već od 5.990 kn - 8 dana / avionom / doručak / poludnevni izlet ,,Rusija u Moskvi'' / stručno vodstvoGarantirani polasci 27.09.2020., 30.05., 20.06., 15.08., 29.08., 19.09.2021.VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

NOVO! RUSIJA VELIKA TURA - Moskva i St.Peterburg, Hoteli Gamma 3* i Azimut 4* već od 5.990 kn - 8 dana / avionom / doručak / poludnevni izlet ,,Rusija u Moskvi'' / stručno vodstvoGarantirani polasci 27.09.2020., 30.05., 20.06., 15.08., 29.08., 19.09.2021.VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

Nova ponuda!Krstarenje Katarina Line brodom DELUXE SUPERIOR kategorije MV ADRIATIC SUN uz 7 polupansiona, upoznajte dalmatinsku obalu i otoke uz odličan program od 4.200 kn! - Termin 18. - 25.7.2020.! Tijekom dana možete se kupati, roniti i istraživati ​​podzemlje Jadranskog mora!

NOVO! Krstarenje Katarina Line brodom DELUXE SUPERIOR kategorije MV ADRIATIC SUN uz 7 polupansiona, upoznajte dalmatinsku obalu i otoke uz odličan program od 4.200 kn! - Termin 18. - 25.7.2020.! Tijekom dana možete se kupati, roniti i istraživati ​​podzemlje Jadranskog mora!

Nova ponuda!KORČULA Luksuzni hotel Port 9 4*, 4 ili 8 polupansiona za 2 osobe već od 2.400 kuna! - 4 ili 8 dana / Polupansion / Dijete do 7g. GRATIS / Standard soba / Besplatan parking i WiFi / VISA, DINERS ili ZABA do 6 rata

NOVO! KORČULA Luksuzni hotel Port 9 4*, 4 ili 8 polupansiona za 2 osobe već od 2.400 kuna! - 4 ili 8 dana / Polupansion / Dijete do 7g. GRATIS / Standard soba / Besplatan parking i WiFi / VISA, DINERS ili ZABA do 6 rata

Nova ponuda!VELIKA POLJSKA TURA uz PUTOLOVAC: 6 dana autobusom uz stručno vodstvo za 2.699 kuna - Posjetite Krakow, Varšavu, Lodz... - VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

NOVO! VELIKA POLJSKA TURA uz PUTOLOVAC: 6 dana autobusom uz stručno vodstvo za 2.699 kuna - Posjetite Krakow, Varšavu, Lodz... - VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

Nova ponuda![ZAGREB] Kozmetičar, maser ili pediker - stručno osposobljavanje i upis u radnu knjižicu samo 1.999 kn - Izaberite jedno od wellness zanimanja i povećajte si šanse za dobivanje radnog mjesta! Plaćanje VISOM, DINERSOM ili MASTER ZABOM na 6 rata!

NOVO! [ZAGREB] Kozmetičar, maser ili pediker - stručno osposobljavanje i upis u radnu knjižicu samo 1.999 kn - Izaberite jedno od wellness zanimanja i povećajte si šanse za dobivanje radnog mjesta! Plaćanje VISOM, DINERSOM ili MASTER ZABOM na 6 rata!

Nova ponuda!Toplice Sveti Martin - 3 dana za dvoje u Apartmanima Lapaž 4* već od 699 kn - Iskoristivo do 20.12. / 2 osobe / doručak / wellness / VISA ili DINERS na 2 rateMogućnost nadoplate za ručak ili večeru!

NOVO! Toplice Sveti Martin - 3 dana za dvoje u Apartmanima Lapaž 4* već od 699 kn - Iskoristivo do 20.12. / 2 osobe / doručak / wellness / VISA ili DINERS na 2 rateMogućnost nadoplate za ručak ili večeru!

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe rujan za 2273 kn (341 kn plaćate odmah, a ostatak od 1932 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe rujan za 2273 kn (341 kn plaćate odmah, a ostatak od 1932 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe rujan za 1848 kn (277 kn plaćate odmah, a ostatak od 1571 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe rujan za 1848 kn (277 kn plaćate odmah, a ostatak od 1571 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe rujan (petak,subota i nedjelja - check out) za 1109 kn (166 kn plaćate odmah, a ostatak od 943 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe rujan (petak,subota i nedjelja - check out) za 1109 kn (166 kn plaćate odmah, a ostatak od 943 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe rujan (petak,subota i nedjelja- check out) za 739 kn (111 kn plaćate odmah, a ostatak od 628 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe rujan (petak,subota i nedjelja- check out) za 739 kn (111 kn plaćate odmah, a ostatak od 628 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe kolovoz za 3329 kn (499 kn plaćate odmah, a ostatak od 2830 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe kolovoz za 3329 kn (499 kn plaćate odmah, a ostatak od 2830 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe kolovoz za 5549 kn (832 kn plaćate odmah, a ostatak od 4717 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 6 dana i 5 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe kolovoz za 5549 kn (832 kn plaćate odmah, a ostatak od 4717 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe kolovoz (petak,subota i nedjelja - check out) za 2219 kn (333 kn plaćate odmah, a ostatak od 1886 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Xline mobilnoj kući za 4 osobe kolovoz (petak,subota i nedjelja - check out) za 2219 kn (333 kn plaćate odmah, a ostatak od 1886 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe kolovoz (petak,subota i nedjelja- check out) za 1332 kn (200 kn plaćate odmah, a ostatak od 1132 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

NOVO! Makarska, Poseidon Mobile Home Resort ****: 3 ili 6 dana za 2 ili 4 osobe u luksuznim apartmanima ili mobilnim kućicama! - 3 dana i 2 noćenja u Studio apartmanu za dvije osobe kolovoz (petak,subota i nedjelja- check out) za 1332 kn (200 kn plaćate odmah, a ostatak od 1132 kn u objektu) - Neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom

Nova ponuda!Vrbnik, otok Krk: jednodnevna putovanja 25.07., 08.08., 22.08. za 225 kn! - U samom srcu Kvarnerskog zaljeva, odlikuje ga blaga  mediteranska klima, povoljan geografski položaj prirodne i kulturne ljepote pa s pravom od antike nosi naziv zlatni otok

NOVO! Vrbnik, otok Krk: jednodnevna putovanja 25.07., 08.08., 22.08. za 225 kn! - U samom srcu Kvarnerskog zaljeva, odlikuje ga blaga  mediteranska klima, povoljan geografski položaj prirodne i kulturne ljepote pa s pravom od antike nosi naziv zlatni otok

Nova ponuda!Toplice Sv. Martin, Lapaž: 3 dana za dvoje od 499 kn! - 3 dana i 2 noćenja sa kupanjem i doručkom za dvije sobe termin od petka do nedjelje - Ova međimurska Zelena oaza mira, nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka

NOVO! Toplice Sv. Martin, Lapaž: 3 dana za dvoje od 499 kn! - 3 dana i 2 noćenja sa kupanjem i doručkom za dvije sobe termin od petka do nedjelje - Ova međimurska Zelena oaza mira, nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka

Nova ponuda!Toplice Sv. Martin, Lapaž: 3 dana za dvoje od 499 kn! - 3 dana i 2 noćenja sa kupanjem i doručkom za dvije osobe termin od nedjelje do petka - Ova međimurska Zelena oaza mira, nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka

NOVO! Toplice Sv. Martin, Lapaž: 3 dana za dvoje od 499 kn! - 3 dana i 2 noćenja sa kupanjem i doručkom za dvije osobe termin od nedjelje do petka - Ova međimurska Zelena oaza mira, nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka

Nova ponuda!Kamp Bi Village - Ljeto u Fažani, Fažana, Istra, Hrvatska - 4.713 HRK - 7x noćenje u mobilnoj kućici 4+1 za do 5 osoba (4 odrasle osobe i 1 dijete do 10 godina), Korištenje struje, vode i plina

NOVO! Kamp Bi Village - Ljeto u Fažani, Fažana, Istra, Hrvatska - 4.713 HRK - 7x noćenje u mobilnoj kućici 4+1 za do 5 osoba (4 odrasle osobe i 1 dijete do 10 godina), Korištenje struje, vode i plina

Nova ponuda!Hotel Fanat - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.875 HRK - 2x noćenje u Superior sobi s velikim bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 2x polupansion (doručak i ručak ili večera u tri slijeda) za 2 osobe

NOVO! Hotel Fanat - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.875 HRK - 2x noćenje u Superior sobi s velikim bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 2x polupansion (doručak i ručak ili večera u tri slijeda) za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Fanat - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.420 HRK - 2x noćenje u Superior sobi s velikim bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe

NOVO! Hotel Fanat - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.420 HRK - 2x noćenje u Superior sobi s velikim bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe

Nova ponuda!Jupiter Luxury Hotel - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.339 HRK - 2x noćenje s doručkom u Superior sobi za 2 osobe, Korištenje saune

NOVO! Jupiter Luxury Hotel - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.339 HRK - 2x noćenje s doručkom u Superior sobi za 2 osobe, Korištenje saune

Nova ponuda!Jupiter Luxury Hotel - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.659 HRK - 2x noćenje s polupansionom u Superior sobi za 2 osobe, Korištenje saune

NOVO! Jupiter Luxury Hotel - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1.659 HRK - 2x noćenje s polupansionom u Superior sobi za 2 osobe, Korištenje saune

Nova ponuda!Hotel Central Sarajevo - Opuštajući odmor u srcu Sarajeva, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 461 HRK - 1x noćenje u Superior/Deluxe sobi za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellness usluga (bazen, sauna, tursko kupalište)

NOVO! Hotel Central Sarajevo - Opuštajući odmor u srcu Sarajeva, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 461 HRK - 1x noćenje u Superior/Deluxe sobi za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellness usluga (bazen, sauna, tursko kupalište)

Nova ponuda!Hotel Central Sarajevo - Luksuzni antistres odmor u srcu Sarajeva, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 575 HRK - 1x noćenje u Superior/Deluxe sobi za 2 osobe, 1x masaža za dvoje u trajanju od 30 min

NOVO! Hotel Central Sarajevo - Luksuzni antistres odmor u srcu Sarajeva, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 575 HRK - 1x noćenje u Superior/Deluxe sobi za 2 osobe, 1x masaža za dvoje u trajanju od 30 min

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.349 HRK - 2x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.349 HRK - 2x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.959 HRK - 3x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.959 HRK - 3x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 3.999 HRK - 7x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 3.999 HRK - 7x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.469 HRK - 2x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 1.469 HRK - 2x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 2.139 HRK - 3x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 2.139 HRK - 3x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 4.369 HRK - 7x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

NOVO! Hotel Jadran - Odmor u Trogiru, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvatska - 4.369 HRK - 7x noćenje s polupansionom za 2 osobe (2 djece do 7,99 godina besplatno), Korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti)

Nova ponuda!Luksuzan odmor u srpnju u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u sobama s balkonom i pogledom na more, raskošni doručak i korištenje bazena i jacuzzija u Hotelu Savoy 4*...

NOVO! Luksuzan odmor u srpnju u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u sobama s balkonom i pogledom na more, raskošni doručak i korištenje bazena i jacuzzija u Hotelu Savoy 4*...

Nova ponuda!Krk, Vrbnik - jednodnevni izlet s uključenim prijevozom, razgledom Krka i kupanjem uz mogućnost degustacije vina pršuta i sira, za 225 kn! - Posjetite Zlatni otok i otkrite njegove neistražene čari, polasci 25.7., 8.8. i 22.8.

NOVO! Krk, Vrbnik - jednodnevni izlet s uključenim prijevozom, razgledom Krka i kupanjem uz mogućnost degustacije vina pršuta i sira, za 225 kn! - Posjetite Zlatni otok i otkrite njegove neistražene čari, polasci 25.7., 8.8. i 22.8.

Nova ponuda!50 fotografija dimenzija 10x15 cm - razvijte uspomene i prelistajte kroz svoje najdraže trenutke kao nekad za 75 kn! - + dostava za cijelu Hrvatsku uz nadoplatu ili osobno preuzimanje u centru grada

NOVO! 50 fotografija dimenzija 10x15 cm - razvijte uspomene i prelistajte kroz svoje najdraže trenutke kao nekad za 75 kn! - + dostava za cijelu Hrvatsku uz nadoplatu ili osobno preuzimanje u centru grada

Nova ponuda!Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja - riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn! - Prepustite automobil profesionalcima u autopraonici Tutač u Zagrebu i Velikoj Gorici

NOVO! Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja - riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn! - Prepustite automobil profesionalcima u autopraonici Tutač u Zagrebu i Velikoj Gorici

Nova ponuda!PAINTBALL - priuštite si adrenalinsku zabavu na više od 2.500 m2 i na pravom šumskom terenu sa zaprekama za samo 49 kn! - Nezaboravan doživljaj za cijelu ekipu uz 100 kuglica i svu potrebnu opremu :)

NOVO! PAINTBALL - priuštite si adrenalinsku zabavu na više od 2.500 m2 i na pravom šumskom terenu sa zaprekama za samo 49 kn! - Nezaboravan doživljaj za cijelu ekipu uz 100 kuglica i svu potrebnu opremu :)

Nova ponuda!Trogir, Hotel Jadran 3* - 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 2 djece do 8 godina u sobi s balkonom ili terasom uz korištenje vanjskog bazena već od 1.349 kn! - Hotel se nalazi samo 20 m od plaže, besplatan WiFi i parking, korištenje do 6.9.

NOVO! Trogir, Hotel Jadran 3* - 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 2 djece do 8 godina u sobi s balkonom ili terasom uz korištenje vanjskog bazena već od 1.349 kn! - Hotel se nalazi samo 20 m od plaže, besplatan WiFi i parking, korištenje do 6.9.

Nova ponuda!Servis klime i punjenje do 500g plina - sa ili bez dezinfekcije ozonom od 159 kn! - Osigurajte ispravan rad klime, moguće punjenje novim plinom HFC1234yf uz nadoplatu

NOVO! Servis klime i punjenje do 500g plina - sa ili bez dezinfekcije ozonom od 159 kn! - Osigurajte ispravan rad klime, moguće punjenje novim plinom HFC1234yf uz nadoplatu

Nova ponuda!TROGIR - 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom u dvokrevetnoj sobi u depadansi Hotela Jadran 3* već od 1.349 kn! Do dvoje djece do 8 godina GRATIS! - Soba sa balkonom ili terasom na morsku stranu / korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana / besplatan WiFi i parking

NOVO! TROGIR - 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom u dvokrevetnoj sobi u depadansi Hotela Jadran 3* već od 1.349 kn! Do dvoje djece do 8 godina GRATIS! - Soba sa balkonom ili terasom na morsku stranu / korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana / besplatan WiFi i parking

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 1.926 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 1.926 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.809 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.809 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.032 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.032 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 3.013 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 3.013 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 3.361 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 3.361 HRK - 3x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 3x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.258 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

NOVO! Hotel Omorika - Ljeto na Krku, Punat, Krk, Hrvatska - 2.258 HRK - 2x noćenje u dvokrevetnoj ili obiteljskoj sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe

Nova ponuda!LAST MINUTE!!! Ljetno uživanje u živopisnim Vodicama! Odmorite se u Hotelu Nikola*** 2 dana/ 1 noćenje s POLUPANSIONOM za dvije osobe, samo 449 kn!

NOVO! LAST MINUTE!!! Ljetno uživanje u živopisnim Vodicama! Odmorite se u Hotelu Nikola*** 2 dana/ 1 noćenje s POLUPANSIONOM za dvije osobe, samo 449 kn!

Nova ponuda!Ljetno uživanje u špici sezone u živopisnim Vodicama! Odmorite se u Hotelu Nikola*** uz 5, 6 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za dvije osobe, već od 2999 kn!

NOVO! Ljetno uživanje u špici sezone u živopisnim Vodicama! Odmorite se u Hotelu Nikola*** uz 5, 6 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za dvije osobe, već od 2999 kn!

Nova ponuda!Uživajte u ljetnim ljepotama i čarima otoka Paga uz odmor i smještaj u Pansionu Valentina u Metajni! 8 dana/7 noćenja s doručkom za 2 osobe i korištenje vanjskog bazena...samo 2799 kn!

NOVO! Uživajte u ljetnim ljepotama i čarima otoka Paga uz odmor i smještaj u Pansionu Valentina u Metajni! 8 dana/7 noćenja s doručkom za 2 osobe i korištenje vanjskog bazena...samo 2799 kn!

Nova ponuda!Dan ljekovitog bilja u Leskovoj Dragi uz posjet kanjonu Kamačnik - uz mogućnost sudjelovanja u izradi ljekovitih macerata, izlet s prijevozom za 119 kn! - Saznajte kako i gdje pronaći pojedine vrste ljekovitog bilja te kako ih koristiti pri ublažavanju zdravstvenih tegoba, polazak 8.8.

NOVO! Dan ljekovitog bilja u Leskovoj Dragi uz posjet kanjonu Kamačnik - uz mogućnost sudjelovanja u izradi ljekovitih macerata, izlet s prijevozom za 119 kn! - Saznajte kako i gdje pronaći pojedine vrste ljekovitog bilja te kako ih koristiti pri ublažavanju zdravstvenih tegoba, polazak 8.8.

Nova ponuda!Ultrazvuk testisa u Ordinaciji Kraljević - na vrijeme otkrijte negativne promjene koje mogu biti posljedica raka, upale ili povrede za 199 kn! - Bezbolan pregled, bez dugih čekanja i uz odmah gotove nalaze

NOVO! Ultrazvuk testisa u Ordinaciji Kraljević - na vrijeme otkrijte negativne promjene koje mogu biti posljedica raka, upale ili povrede za 199 kn! - Bezbolan pregled, bez dugih čekanja i uz odmah gotove nalaze

Nova ponuda!Zagreb - otkrijte sve čari hrvatske metropole - 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u The Movie Hotelu 3*, nedaleko od centra grada za 249 kn! - Saznajte zašto Zagreb posjećuje rekordan broj posjetitelja, dijete do 7 godina s roditeljima u krevetu GRATIS, do 30.9.

NOVO! Zagreb - otkrijte sve čari hrvatske metropole - 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u The Movie Hotelu 3*, nedaleko od centra grada za 249 kn! - Saznajte zašto Zagreb posjećuje rekordan broj posjetitelja, dijete do 7 godina s roditeljima u krevetu GRATIS, do 30.9.

Nova ponuda!Aparatić za zube - fiksni ortodontski aparatić za jednu čeljust uz uključene sve preglede, čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje za 4.250 kn! - 25% popusta za drugu čeljust u ordinaciji + iTop edukacija i besplatna RTG dijagnostika

NOVO! Aparatić za zube - fiksni ortodontski aparatić za jednu čeljust uz uključene sve preglede, čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje za 4.250 kn! - 25% popusta za drugu čeljust u ordinaciji + iTop edukacija i besplatna RTG dijagnostika

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 8 dana i 7 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 4369 kn (655 kn plaćate odmah, a 3714 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 8 dana i 7 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 4369 kn (655 kn plaćate odmah, a 3714 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 4 dana i 3 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 2139 kn (321 kn plaćate odmah, a 1818 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 4 dana i 3 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 2139 kn (321 kn plaćate odmah, a 1818 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 8 dana i 7 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 03.-17.07. i 21.08.-06.09. za 3999 kn (600 kn plaćate odmah, a 3399 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 8 dana i 7 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 03.-17.07. i 21.08.-06.09. za 3999 kn (600 kn plaćate odmah, a 3399 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 4 dana i 3 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 03.-17.07. i 21.08.-06.09. za 1959 kn (294 kn plaćate odmah, a 1665 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 4 dana i 3 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 03.-17.07. i 21.08.-06.09. za 1959 kn (294 kn plaćate odmah, a 1665 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 3 dana i 2 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 1469 kn (220 kn plaćate odmah, a 1249 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn! - 3 dana i 2 noćenja za dvoje sa polupansionom u terminu 17.07.-21.08. za 1469 kn (220 kn plaćate odmah, a 1249 kn u hotelu) - Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

1 od 13039Sljedeća
Iphone
protein
sukošan
ogrlica
gljivice
fizijatar
brisevi
shellac
midi
rogoznica
plivanje
vogel
krapinske
photoshop
špur
kopački rit
stomatolog
smoothie
ortoped
veneziA
postojna
vlasic
Habakuk
medulin
farbanje
Krapina
vinkovci
kondicijska
nakit
carting
tenisice
proteini
magnet
trakoscan
Naljepnice
welnes
Na vrh