Ponude putovanja za ljeto 2021 - Kontinentalna Hrvatska i Jadran

S prvim danom mjeseca lipnja uvedene su tzv. COVID-putovnice na razini Europske unije. Dobivat će ih i svi oni koji su primili barem prvu dozu nekog od cjepiva odobrenih u EU, ali tu je i niz drugih pogodnosti za sve ostale, te za same hrvatske domaćine. One su regulirane u okviru kampanje „Safe stay in Croatia“ („Siguran boravak u Hrvatskoj“) za pripremu turističke sezone.

Uz dobru epidemiološku organizaciju, čini se da bi se optimistične prognoze za ljeto 2021. mogle ostvariti pogledamo li uistinu iznimno široku ponudu smještaja i dodatnih sadržaja koju nude naši iznajmljivači, hoteli, hotelski i kompleksi za kampiranje.

HOTELI
Na raspolaganju su vam niskobudžetni, kao i luksuzni hoteli. Organizacija rada hotela, zajedno sa zaposlenicima garantiraju siguran boravak u redovno čišćenom i dezinficiranom prostoru.
Pogledajte našu široku ponudu hotela: https://www.dajsve.com/s/megabon-hoteli
All inclusive hoteli
All inclusive ponude gostima donose potpuno bezbrižan odmor. Paketi te vrste ponude su:
All inclusive light (doručak, ručak i večera te popratno piće za vrijeme tih obroka)
Izdvajamo hotel Lišanj, poznat po odličnoj All inclusive light prehrani - https://www.dajsve.com/s/hotel-lisanj
All inclusive (Doručak, ručak i večera s popratim pićima i dodatna konzumacija hrane i pića na odabranim punktovima tijekom dana.
Ultra all inclusive (Doručak, ručak i večera s popratnim pićima te međuobroci na brojnim hotelskim punktovima i dodatne pogodnosti).
Family hoteli
Ova vrsta hotela nudi bezbrižan odmor za cijelu obitelj. Mnoštvo sadržaja za djecu, igraonice za najmlađe, playstation sobe za malo veću djecu. Smještaj uz more i bazeni čine ih privlačnima u vrelim ljetnim danima. Nude izbor all inclusive prehrane, što čini posebno zadovoljstvo svima.
Pozdravite ljeto iz jednog od Family hotela: https://www.dajsve.com/s/family-hotel

APARTMANI
Apartmani u Hrvatskoj pružaju jedinstven doživljaj odmora, uživanje u čarima tradicionalnog hrvatskog gostoprimstva i udobnosti u privatnom smještaju diljem zemlje.
Nudimo apartmane za svačiji ukus: https://www.dajsve.com/s/apartmani

MOBILNE KUĆICE
Sanjate o odmoru okruženi zelenilom prirode, ali se istovremeno ne želite odreći udobnosti i sigurnosti doma? Za sve vas koji želite isprobati odmor u kampu, ali ne posjedujete vlastitu kamp prikolicu, kamper ili šator, mobilne kućice idealan su izbor.
Veliki izbor mobilnih kućica možete pronaći ovdje: https://www.dajsve.com/s/mobilne-kucice

GLAMPING
Zaronite u novu vrstu odmora, uz potpuni komoditet koji vam dopušta buđenje u okruženju zelenila uz šum valova, intiman doručak na vlastitoj terasi okupanoj suncem i gledanje zvijezda pod blještavim nebom, a sve u kombinaciji s brojnim aktivnostima i sadržajima kampa.
Ponuda ovog divnog smještaja u netaknutoj prirodi nalazi se ovdje: https://www.dajsve.com/s/glamping

KAMP PRIKOLICE I ŠATORI
S temperaturama koje, čini se, ne planiraju spustiti tako skoro, pomisao na godišnji odmor uz more sve je primamljivija. Smještaj u hotelu ili apartmanu s klimom i svim tehničkim pomagalima zvuči dolično, no takvo ljetovanje zahtijeva potrošnju više novca, a ponekad je i prava muka pronaći dobre ponude baš u vrijeme godišnjih odmora. Jednostavnija i jeftinija alternativa takvom odmoru je kampiranje u kamp prikolicama ili šatoru u kampovima kojih na jadranskoj obali i u kontinentalnoj Hrvatskoj.
Nudimo kampove na kontinentu i obali. Ponudu pretražite ovdje: https://www.dajsve.com/s/kamping

ROBINSON – Kuće na osami
Robinzonske kuće nalaze se u mjestima koja nisu naseljena, te su lišena većine blagodati civilizacije. Takve kuće nude apsolutnu izolaciju i preporučamo ga svima onima koji se žele nakratko odmoriti od užurbanosti i vreve gradskog života i pronaći mir u prirodi.
Ovaj tip odmora nije za svakoga, a naš izbor pogledajte ovdje: https://www.dajsve.com/s/robinzonski-turizam

Ako pratite ponude koje smo prikupili na DajSve.hr, slobodno možemo reći da bi Hrvatska za novi turistički slogan mogla odabrati onaj: tako lijepa, tako povoljna!

Natrag na blog

Na vrh